Berghs nya lokaler i Gasverket blir plats för Spinngalan 2023

Gasverkets byggnad i tegel

Vinnarna i årets upplaga av Spinn kommer att koras i i Berghs nya lokaler i Gasverket, Norra Djurgårdsstaden. Samtidigt meddelas att inlämningstiden för bidrag förlängs till den 13 februari.

Vid galan som i år äger rum den 23 mars belönas det bästa inom svensk PR inom ett flertal olika kategorier.

Spinn arrangeras i regi av branschföreningen PRECIS i samarbete med Utsikt Kommunikation och Cision samt med support av studenter vid Berghs School of Communication.
 
- Vi har under flera år haft förmånen att samarbeta med Berhgs studenter inför och under galan. Vår ledstjärna för val av plats för galan alltid varit att hitta en lokal som blir en nyhet för många att besöka. Därmed känns det som ett klockrent val att förlägga galan i Berghs nya hem i Gasverket, säger Anna-Karin Hedlund, PRECIS generalsekreterare.
 
Spinn öppnade för bidragsinlämning den 1 december och håller öppet fram till den 13 februari. Därefter startar juryns arbete och den 23 februari tillkännages de nominerade och vid galan den 23 mars koras vinnarna.
 
- Det känns helt rätt att PRECIS valt att komma hem till oss för sitt årliga event. PR-branschen är en viktig aktör för våra studenter både som inspiratörer, kunskapsspridare och potentiella arbetsgivare. Vi ser vår nya kreativa miljö som en viktig mötesplats för alla som vill vara med och bidra till att lyfta fram kommunikationens betydelse, säger Camilla Wallander, Vd på Berghs.

Mer om Spinn23 finns på PRECIS hemsida och mer om tävling och bidragsinlämning på Spinn.nu

Dela artikel

Relaterade artiklar

start-bild-spinn
1 december, 2022

SPINN23 – nu hyllar vi Sveriges bästa PR

SPINN23 – nu hyllar vi Sveriges bästa PR Äntligen är det dags att hylla årets bästa PR-kampanjer. Galan går av stapeln den 23 mars 2023 och från den 1 december i år är det möjligt att skicka in bidrag till Sveriges mest prestigefyllda tävling i PR. Utöv...
bild Lumo2
16 november, 2022

Precis välkomnar Lumo Advice som ny medlem

Precis välkomnar Lumo Advice som ny medlem Strategiska kommunikationsbyrån Lumo Advice har tagit steget in i branschföreningenPrecis. Föreningen samlar därmed 26 av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Lumo Advice startades under 2021 och samlar ett...
Cecilia Elovsson
11 november, 2022

Sthlm Urban Advisors är ny medlem i branschföreningen Precis

Sthlm Urban Advisors är ny medlem i branschföreningen Precis Att bli medlem i Precis är ett sätt att jobba för ökad förståelse för vad vi som rådgivare kan och gör säger Cecilia Elovsson, byråchef Sthlm Urban Advisors startade 2016 och fokuserar på att...