Berghs nya lokaler i Gasverket blir plats för Spinngalan 2023

Gasverkets byggnad i tegel

Vinnarna i årets upplaga av Spinn kommer att koras i i Berghs nya lokaler i Gasverket, Norra Djurgårdsstaden. Samtidigt meddelas att inlämningstiden för bidrag förlängs till den 13 februari.

Vid galan som i år äger rum den 23 mars belönas det bästa inom svensk PR inom ett flertal olika kategorier.

Spinn arrangeras i regi av branschföreningen PRECIS i samarbete med Utsikt Kommunikation och Cision samt med support av studenter vid Berghs School of Communication.
 
- Vi har under flera år haft förmånen att samarbeta med Berhgs studenter inför och under galan. Vår ledstjärna för val av plats för galan alltid varit att hitta en lokal som blir en nyhet för många att besöka. Därmed känns det som ett klockrent val att förlägga galan i Berghs nya hem i Gasverket, säger Anna-Karin Hedlund, PRECIS generalsekreterare.
 
Spinn öppnade för bidragsinlämning den 1 december och håller öppet fram till den 13 februari. Därefter startar juryns arbete och den 23 februari tillkännages de nominerade och vid galan den 23 mars koras vinnarna.
 
- Det känns helt rätt att PRECIS valt att komma hem till oss för sitt årliga event. PR-branschen är en viktig aktör för våra studenter både som inspiratörer, kunskapsspridare och potentiella arbetsgivare. Vi ser vår nya kreativa miljö som en viktig mötesplats för alla som vill vara med och bidra till att lyfta fram kommunikationens betydelse, säger Camilla Wallander, Vd på Berghs.

Mer om Spinn23 finns på PRECIS hemsida och mer om tävling och bidragsinlämning på Spinn.nu

Dela artikel

Relaterade artiklar

Spinn 2024
12 april, 2024

De vann Spinn 2024

De vann Spinn 2024 I år fyller Sveriges största PR-gala Spinngalan 20 år och igår presenterades vinnarna i hela 15 olika kategorier. Dessutom introducerades två nya priser 20-årsjubileet till ära – Jubileumspriset och Folkets pris. I år hölls Spinngala...
Spinn 2024
20 mars, 2024

Spinn 20 år – Introducerar två nya priser

Spinn 20 år - Introducerar två nya priser Den 11 april går Sveriges största PR-gala av stapeln på Hamburger Börs där det gångna årets främsta PR-kampanjer ska utses och prisas. I år firar Spinngalan 20-årsjubileum och i samband med detta introduceras tv...
Nominerade bidrag
21 februari, 2024

Här är de nominerade tävlingsbidragen i Spinn 2024

Här är de nominerade tävlingsbidragen i Spinn 2024Den 26 januari stängde bidragsinlämningen och nu står det klart vilka som är nominerade till årets Spinngala. Av sammanlagt 105 bidrag har 63 valts ut som de bästa PR-kampanjerna inom 15 olika kategorier...