Berghs nya lokaler i Gasverket blir plats för Spinngalan 2023

Gasverkets byggnad i tegel

Vinnarna i årets upplaga av Spinn kommer att koras i i Berghs nya lokaler i Gasverket, Norra Djurgårdsstaden. Samtidigt meddelas att inlämningstiden för bidrag förlängs till den 13 februari.

Vid galan som i år äger rum den 23 mars belönas det bästa inom svensk PR inom ett flertal olika kategorier.

Spinn arrangeras i regi av branschföreningen PRECIS i samarbete med Utsikt Kommunikation och Cision samt med support av studenter vid Berghs School of Communication.
 
- Vi har under flera år haft förmånen att samarbeta med Berhgs studenter inför och under galan. Vår ledstjärna för val av plats för galan alltid varit att hitta en lokal som blir en nyhet för många att besöka. Därmed känns det som ett klockrent val att förlägga galan i Berghs nya hem i Gasverket, säger Anna-Karin Hedlund, PRECIS generalsekreterare.
 
Spinn öppnade för bidragsinlämning den 1 december och håller öppet fram till den 13 februari. Därefter startar juryns arbete och den 23 februari tillkännages de nominerade och vid galan den 23 mars koras vinnarna.
 
- Det känns helt rätt att PRECIS valt att komma hem till oss för sitt årliga event. PR-branschen är en viktig aktör för våra studenter både som inspiratörer, kunskapsspridare och potentiella arbetsgivare. Vi ser vår nya kreativa miljö som en viktig mötesplats för alla som vill vara med och bidra till att lyfta fram kommunikationens betydelse, säger Camilla Wallander, Vd på Berghs.

Mer om Spinn23 finns på PRECIS hemsida och mer om tävling och bidragsinlämning på Spinn.nu

Dela artikel

Relaterade artiklar

Björn Mellstrand
30 november, 2023

Björn Mellstrand leder Spinnjuryn 2024

Björn Mellstrand leder Spinnjuryn 2024   För tjugonde året i rad arrangeras Spinngalan, Sveriges största PR-gala, av branschorganisationen PRECIS. Den 11 april avslöjas vinnarna av Sveriges bästa PR-kampanjer och denna gång leds Spinnjuryn av Björn Me...
pr-branchens-principer-for-etisk-anvandning-av-ai
17 oktober, 2023

PR branschen har antagit principer för etisk användning av AI

PR branschen har antagit principer för etisk användning av AI I samband med ICCOs årliga globala toppmöte i Warszawa antogs riktlinjer för användningen av AI i PR. Temat för konferensen var ”Identitet, inflytande och innovation och handlade om behove...
aa8ed-1edii
12 september, 2023

Initiativ för att motverka desinformation

Initiativ för att motverka desinformation Förmågan att lita på nyheter och information är avgörande för tilliten och ett fungerande samhälle. Genom vårt medlemskap i PR branschens internationella organisation, ICCO har PRECIS tillsammans med en mängd ol...