A Beautiful Soup kliver in i PRECIS 

Emelie Löthgren anpassad

Hållbarhet har gått från mervärde till hygienfaktor vilket ökar kraven på de som vill göra skillnad på riktigt. Byrån A Beautiful Soup är specialiserade på hållbar stadsutveckling. Nu tar de steget in i branschföreningen PRECIS.

PRECIS samlar svenska kommunikationsbyråer med syfte att utveckla branschen och samlas kring gemensamma frågor. A Beautiful Soup blir föreningens 24:e medlemsföretag.

– Vår bransch växer på längden och bredden. A Beautiful Soup är en byrå med mycket kunskap inom hållbar utveckling. Hållbarhetsfrågorna står högt också på branschens agenda och därför känns det extra bra att välkomna dem till PRECIS, säger Annika Sjöberg från Gullers Grupp som är ordförande i PRECIS.

A Beautiful Soup finns i Stockholm och Göteborg, men arbetar i hela landet. De är specialiserade på att lösa upp knutar i kommuner och regioner genom att hitta synergier mellan politikens mål och sina uppdragsgivares erbjudanden. Byrån jobbar med public affairs och PR, främst inom bygg, fastighet, energi, mobilitet, digitalisering, vatten och återvinning.

– Strategisk rådgivning och vårt nätverk är grunden i våra uppdrag, men för att se till att åstadkomma en förändring i staden är vi gärna med och driver kreativa aktiviteter, Möten med beslutsfattare, vårt digitala seminariekoncept Stadsutvecklingsdagarna365, Stadspodden och egenproducerade filmer för sociala medier är några exempel, säger Emelie Löthgren, vd.

A Beautiful Soup startades 2014 och med rötter i miljöengagemang, stadsutveckling och kommunikation, och blir nu medlemmar i branschföreningen.

– Genom att vara delaktiga i PRECIS vill vi bidra till en seriös bransch som har ett gott rykte. En professionell PR-bransch är en förutsättning för den viktiga dialogen mellan näringsliv och offentliga beslutsfattare, som är grunden för ett väl fungerande samhälle, säger Emelie Löthgren.

Kontakt:
Precis ordförande, Annika Sjöberg, Gullersgrupp
Telefon: 070-306 07 28, e-post: annika.sjoberg@gullers.se

Emelie Löthgren, VD, A Beautiful Soup AB
Telefon: 070-922 91 76, e-post: emelie.lothgren@abeautifulsoup.se

Relaterade artiklar

almedalen
27 juni, 2022

Kommunikationens roll i valrörelser – sett inifrån partierna

Kommunikationens roll i valrörelser – sett inifrån partierna Hur stor roll spelar egentligen kommunikationsarbetet i valrörelser? Liksom i tidigare val genomför både Vänsterpartiet och Moderaterna stora samtalskampanjer, årets val spås bli det mest d...
Allan Åberg anpassad
2 maj, 2022

Allan Åberg ny ordförande för PRECIS

Allan Åberg ny ordförande för PRECIS Vid årsmötet för PRECIS, PR- och kommunikationskonsultföretagens branschförening, i måndags valdes Allan Åberg från Paues Åberg Communication till ny styrelseordförande och Klas Landelius från Diplomat Communications...
start-bild-spinn
10 mars, 2022

Kattastrofen och de andra SPINN-vinnarna

Kattastrofen och de andra SPINN-vinnarna När vi nu har hämtat oss och segerjublen tonat ut vill vi passa på att tacka alla som var med och bidrog till en fantastisk kväll under årets Spinn-gala på At Six! Årets bästa PR togs hem av New Normal och bidra...