A Beautiful Soup kliver in i PRECIS 

Emelie Löthgren anpassad

Hållbarhet har gått från mervärde till hygienfaktor vilket ökar kraven på de som vill göra skillnad på riktigt. Byrån A Beautiful Soup är specialiserade på hållbar stadsutveckling. Nu tar de steget in i branschföreningen PRECIS.

PRECIS samlar svenska kommunikationsbyråer med syfte att utveckla branschen och samlas kring gemensamma frågor. A Beautiful Soup blir föreningens 24:e medlemsföretag.

– Vår bransch växer på längden och bredden. A Beautiful Soup är en byrå med mycket kunskap inom hållbar utveckling. Hållbarhetsfrågorna står högt också på branschens agenda och därför känns det extra bra att välkomna dem till PRECIS, säger Annika Sjöberg från Gullers Grupp som är ordförande i PRECIS.

A Beautiful Soup finns i Stockholm och Göteborg, men arbetar i hela landet. De är specialiserade på att lösa upp knutar i kommuner och regioner genom att hitta synergier mellan politikens mål och sina uppdragsgivares erbjudanden. Byrån jobbar med public affairs och PR, främst inom bygg, fastighet, energi, mobilitet, digitalisering, vatten och återvinning.

– Strategisk rådgivning och vårt nätverk är grunden i våra uppdrag, men för att se till att åstadkomma en förändring i staden är vi gärna med och driver kreativa aktiviteter, Möten med beslutsfattare, vårt digitala seminariekoncept Stadsutvecklingsdagarna365, Stadspodden och egenproducerade filmer för sociala medier är några exempel, säger Emelie Löthgren, vd.

A Beautiful Soup startades 2014 och med rötter i miljöengagemang, stadsutveckling och kommunikation, och blir nu medlemmar i branschföreningen.

– Genom att vara delaktiga i PRECIS vill vi bidra till en seriös bransch som har ett gott rykte. En professionell PR-bransch är en förutsättning för den viktiga dialogen mellan näringsliv och offentliga beslutsfattare, som är grunden för ett väl fungerande samhälle, säger Emelie Löthgren.

Kontakt:
Precis ordförande, Annika Sjöberg, Gullersgrupp
Telefon: 070-306 07 28, e-post: annika.sjoberg@gullers.se

Emelie Löthgren, VD, A Beautiful Soup AB
Telefon: 070-922 91 76, e-post: emelie.lothgren@abeautifulsoup.se

Relaterade artiklar

Spinn 2024
12 april, 2024

De vann Spinn 2024

De vann Spinn 2024 I år fyller Sveriges största PR-gala Spinngalan 20 år och igår presenterades vinnarna i hela 15 olika kategorier. Dessutom introducerades två nya priser 20-årsjubileet till ära – Jubileumspriset och Folkets pris. I år hölls Spinngala...
Spinn 2024
20 mars, 2024

Spinn 20 år – Introducerar två nya priser

Spinn 20 år - Introducerar två nya priser Den 11 april går Sveriges största PR-gala av stapeln på Hamburger Börs där det gångna årets främsta PR-kampanjer ska utses och prisas. I år firar Spinngalan 20-årsjubileum och i samband med detta introduceras tv...
Nominerade bidrag
21 februari, 2024

Här är de nominerade tävlingsbidragen i Spinn 2024

Här är de nominerade tävlingsbidragen i Spinn 2024Den 26 januari stängde bidragsinlämningen och nu står det klart vilka som är nominerade till årets Spinngala. Av sammanlagt 105 bidrag har 63 valts ut som de bästa PR-kampanjerna inom 15 olika kategorier...