A Beautiful Soup kliver in i PRECIS 

Emelie Löthgren anpassad

Hållbarhet har gått från mervärde till hygienfaktor vilket ökar kraven på de som vill göra skillnad på riktigt. Byrån A Beautiful Soup är specialiserade på hållbar stadsutveckling. Nu tar de steget in i branschföreningen PRECIS.

PRECIS samlar svenska kommunikationsbyråer med syfte att utveckla branschen och samlas kring gemensamma frågor. A Beautiful Soup blir föreningens 24:e medlemsföretag.

– Vår bransch växer på längden och bredden. A Beautiful Soup är en byrå med mycket kunskap inom hållbar utveckling. Hållbarhetsfrågorna står högt också på branschens agenda och därför känns det extra bra att välkomna dem till PRECIS, säger Annika Sjöberg från Gullers Grupp som är ordförande i PRECIS.

A Beautiful Soup finns i Stockholm och Göteborg, men arbetar i hela landet. De är specialiserade på att lösa upp knutar i kommuner och regioner genom att hitta synergier mellan politikens mål och sina uppdragsgivares erbjudanden. Byrån jobbar med public affairs och PR, främst inom bygg, fastighet, energi, mobilitet, digitalisering, vatten och återvinning.

– Strategisk rådgivning och vårt nätverk är grunden i våra uppdrag, men för att se till att åstadkomma en förändring i staden är vi gärna med och driver kreativa aktiviteter, Möten med beslutsfattare, vårt digitala seminariekoncept Stadsutvecklingsdagarna365, Stadspodden och egenproducerade filmer för sociala medier är några exempel, säger Emelie Löthgren, vd.

A Beautiful Soup startades 2014 och med rötter i miljöengagemang, stadsutveckling och kommunikation, och blir nu medlemmar i branschföreningen.

– Genom att vara delaktiga i PRECIS vill vi bidra till en seriös bransch som har ett gott rykte. En professionell PR-bransch är en förutsättning för den viktiga dialogen mellan näringsliv och offentliga beslutsfattare, som är grunden för ett väl fungerande samhälle, säger Emelie Löthgren.

Kontakt:
Precis ordförande, Annika Sjöberg, Gullersgrupp
Telefon: 070-306 07 28, e-post: annika.sjoberg@gullers.se

Emelie Löthgren, VD, A Beautiful Soup AB
Telefon: 070-922 91 76, e-post: emelie.lothgren@abeautifulsoup.se

Relaterade artiklar

aa8ed-1edii
12 september, 2023

Initiativ för att motverka desinformation

Initiativ för att motverka desinformation Förmågan att lita på nyheter och information är avgörande för tilliten och ett fungerande samhälle. Genom vårt medlemskap i PR branschens internationella organisation, ICCO har PRECIS tillsammans med en mängd ol...
Allan Åberg anpassad
21 augusti, 2023

PRECIS ordförande svarar Westander

PRECIS ordförande svarar Westander Debatten om det behövs mer regler kring lobbying rullar på. Det är välkommet även om många av de förslag som diskuteras är kontraproduktiva eller slag i luften. PR-byrån Westander argumenterar i en debattartikel i SvD...
VIevdtM-9g2aMHPnu3-kNNtVz6OmWeqLaw-min
27 juni, 2023

Valanalys – gruppterapi eller valvinnare?

I Almedalen  onsdag 28 juni 16.00 – 16.45 Valanalys – gruppterapi eller valvinnare? PRECIS arrangerar seminarium under politikerveckan i Almedalen Platsen är  Mellangatan 1 - Trädgården Tiden är onsdag 28 juni 16.00 – 16.45 Efter valen görs valana...