Safir Communication tar strategiskt språng – och välkomnas in i Precis

Behovet av finansiell kommunikation växer och Safir Communication har några av branschens mest seniora rådgivare inom sina kompetensområden. Nu tar Safir Communication steget in i branschorganisationen Precis för att kunna påverka och bidra till näringsgrenens utveckling.
– Det är dels en kvalitetsstämpel för oss att vara medlemmar, men jag tror också att vi tillsammans lättare kan bidra till att sätta agendan och driva viktiga frågor framåt, säger Annica Holmberg, vd och senior rådgivare på Safir Communication.

– Vi är jätteglada över tillskottet med Safir Communication. Det känns viktigt att vi blir fler medlemsföretag som stärker vår branschröst, säger Annica Sjöberg från Gullers Grupp som är ordförande i Precis.

Stockholmsbyrån Safir Communication har specialiserat sig på Financial Communications och Corporate Communications – nu tar man även höjd mot Public Affairs som ett nytt tredje expertområde. Med fokus på strategisk rådgivning har Safir Communication tung kompetens och lång erfarenhet av arbetsuppgifter inom Investor Relations, inte minst vad gäller börsintroduktioner. En stor del av deras kunder är börsnoterade eller på väg att bli det.

– Det mesta vi gör är strategisk rådgivning i någon form. Kundnära relationer är en förutsättning för värdeskapande kommunikation med strategisk spets. Vi talar inte bara om vad som är möjligt att göra, utan bygger vår rådgivning på förståelsen och insikten om våra kunders behov. På så sätt skapar vi skräddarsydda rådgivningar utifrån våra kunders specifika utmaningar, säger Annica Holmberg.

Safir Logga transparent

Ny medlem i PRECIS är Safir Communication. 

Sedan september 2021 är Safir medlem i PRECIS och kommer att presenteras närmare inom kort.